Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Μυστιωτών Μάνδρα Λάρισας"



Άσχημα τα νέα από τον Σύλλογο Μυστιωτών Μάνδρα Λάρισας:

Στις επικείμενες εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα  21/12/2014 στις 11:00, δεν κατατέθηκε καμιά καινούργια υποψηφιότητα για το προεδρείο ενώ δεν προσήλθαν ούτε πολλά μέλη αλλά ούτε Και όλα τα μέλη του Δ.Σ.
Τονίζουμε ότι η παρούσα διοίκηση και ο Πρόεδρος του Συλλόγου αναζητούν επειγόντως διοίκηση να αναλάβει ώστε να μην προχωρήσουν στην διάλυσή του.
Για εκδηλώσεις ούτε λόγος να γίνεται.....
Επόμενο ραντεβού για την σωτηρία του Συλλόγου τον Ιανουάριο του 2015 στο χωριό!!!

5 σχόλια:

  1. Και τι υποψηφιότητες περιμένετε ρε παιδιά,όταν κάνετε εκδήλωση Κυριακή που είναι εργάσιμη,πριν τα Χριστούγεννα;;;;
    Με σεβασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράλειψή δική μου, είναι η δεύτερη αναβολή εκλογών είχαν προγραμματιστεί και στις 14-12-2014 και δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Οπότε δεν ήταν η απουσίες λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας των μελών, αλλά απουσίες λόγω έλλειψη ενδιαφέροντος....

      Διαγραφή
  2. Τελικά τι έγινε;
    Υπήρξε κάποια κίνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φαινόμενο της ''διάλυσης'' δεν παρατηρείται μόνο στον Σύλλογο της Μάνδρας, αλλά και σε άλλους, δυστυχώς, Συλλόγους! Δύσκολες Εποχές! Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη λαϊκή ρήση ''Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται''. Με νύχια και με δόντια πρέπει να κρατηθούν οι Σύλλογοι, έστω και ανενεργοί, καλύτερα σε ''χειμερία νάρκη'' παρά σε διάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά Αθανάσιε, θα γίνουν προσπάθειες ο Συλλογος να κρατηθεί διότι...Αν ξεχάσουμε την ιστορία μας δεν έχουμε παρελθόν αλλά ούτε και παρόν ...

      Διαγραφή